Hair by Lin on tour

HAIR BY LIN is veel meer dan een kapsalon alleen… Lin is nu ook beschikbaar voor events!

Organiseer je een fashion event, Ladies Night, themadag, opening, (streek)markt, personeelsfeest of andere feestelijke bijeenkomst? En ben je op zoek naar een unieke aanvulling? Denk dan eens aan HAIR BY LIN! Wat heeft HAIR BY LIN te bieden?


Oorgaatjes schieten

In januari 2020 heeft Lin een training gevolgd voor het schieten van oorgaatjes. Inmiddels heeft ze al veel volwassenen en kinderen blij mogen maken met gaatjes, hippe zweerknopjes voor de eerste zes weken en mooie nieuwe oorbellen voor daarna! Lin organiseert Earring Party’s in haar eigen salon maar heeft ook al gaatjes geschoten bij enkele drukbezochte events op locatie. Dat smaakt naar meer!


Haaradvies en verkoop van de (h)eerlijke haarproducten van KEVIN.MURPHY

KEVIN.MURPHY staat voor fashion, performance based products, eco friendly en cruelty free. KEVIN.MURPHY ontwikkelt hair care producten met de beste ingrediënten uit de natuur en de allernieuwste skin care technologie. Kwaliteit en duurzaamheid staan voorop. De producten zijn gewichtloos, ontworpen om langdurig te presteren, geven het haar stevigheid en zijn bovendien parabeen- en sulfaatvrij! HAIR BY LIN is als een van de weinige kleine salons officieel verkooppunt van KEVIN.MURPHY producten geworden. Lin heeft diverse trainingen gevolgd bij KEVIN.MURPHY en geeft gericht persoonlijk advies voor alle denkbare haarproblemen.


Styling en verkoop van leuke haaraccessoires en sieraden

Lin heeft een neusje voor de nieuwste trends op het gebied van haaraccessoires en sieraden. Ze vindt de leukste adresjes, kiest aparte producten, koopt scherp in en heeft daardoor altijd een verrassend aanbod. Met een persoonlijk styling advies geeft Lin net dat beetje extra! Lin kan van jouw event een onvergetelijke beleving maken!


Contact

Neem contact op via info@hairbylin.nl of 06-30875272 en bespreek de mogelijkheden.
PS: Op de kalender zie je welke leuke dingen er de komende weken op de planning staan!

Agenda

Juli

DATUM
29 juli 2022
STARTTIJD
10:00
EINDTIJD
21:00
ADRES
Pop-up shop

Camping Bakkum
Zeeweg 31,
1901 NZ Castricum

Augustus

DATUM
5 augustus 2022
STARTTIJD
10:00
EINDTIJD
21:00
ADRES
Pop-up shop

Camping Bakkum
Zeeweg 31,
1901 NZ Castricum
DATUM
12 augustus 2022
STARTTIJD
10:00
EINDTIJD
21:00
ADRES
Pop-up shop

Camping Bakkum
Zeeweg 31,
1901 NZ Castricum