12 september 2021 - Geschreven door Linda

Wylde one weekend bij het Wylde pad

Het Wylde pad te Twijzelerheide Friesland organiseerde op 3,4 en 5 september een speciaal weekend. Het Wylde Pad is normaliter een vakantiepark waar niets moet en alles mag. Een plek waar je kunt onthaasten en ontmoeten. Maar dit weekend was er een special wylde weekend voor alleen maar wylde ones. Een weekend speciaal voor volwassenen vol met entertainment en vermaak. En hoe leuk dat ik daar ook mijn steentje aan mocht bijdragen? 
 
Op zaterdagochtend 4 september stopten ik de auto vol met al mijn favoriete haarproducten van KEVIN.MURPHY, bandeau´s van Atelier Des Femmes, telefoonkoorden en natuurlijk mochten de pistolen om gaatjes te schieten niet ontbreken. Eenmaal aangekomen in Twijzelerheide was vakantiepark Het Wylde Pad al snel gevonden. Een warm welkom volgde en ik kon gaan starten met het opbouwen van een gezellig plekje.

het-wylde-pad-gaatjes-schieten

En al snel wisten de Wylde Ones me te vinden. Aan de lopende band was ik bezig met gaatjes schieten, liet ik zien hoe je een bandeau kon dragen en maakte ik een telefoon vast aan de telefoonkoorden. De sfeer was echt zo tof! Alle gasten genoten samen met mij van dat heerlijke, warme sfeertje. Na ongeveer drie uurtjes was het hele vakantiepark voorzien van een eerlijk haaradvies, de leukste haaraccessoires en was er bij iedereen die wilde gaatjes geschoten.  

Aan de lopende band was ik bezig met gaatjes schieten, liet ik zien hoe je een bandeau kon dragen en maakte ik een telefoon vast aan de telefoonkoorden. De sfeer was echt zo tof! Alle gasten genoten samen met mij van dat heerlijke, warme sfeertje. Na ongeveer drie uurtjes was het hele vakantiepark voorzien van een eerlijk haaradvies, de leukste haaraccessoires en was er bij iedereen die wilde gaatjes geschoten.   

Toen ik de auto weer had ingepakt, stond er nog een leuke verrassing te wachten. Er kwam een speciale foodtruck naar Het Wylde pad. Ik kon zo aanschuiven en genieten van het heerlijke eten. Nadat iedereen zijn buik vol had, kwam er nog een speciale dans act en kon ik het niet laten om ook nog even wat dansmoves te laten zien. Daarna was het toch echt tijd om richting, het van tevoren gereserveerde, hotel Post Plaza in Leeuwarden te rijden. Na een heerlijke nacht hebben we ook nog genoten van een fantastisch ontbijt en was het daarna echt tijd om weer richting huis in Limmen te gaan. 

Bedankt voor het prachtige weekend Wylde Ones. 

Liefs Lin  

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *