fbpx

Prijslijst

Dame Wassen + Knippen + Föhnen *€ 45,50
Heer Wassen + Knippen + Stylen *€ 26,50
Curls to die for€ 69,50
Kleuren *€ 37,50
Highlights Half *€ 65,-
Highlights Heel *€ 74,50
Toner *€ 30,-

* Alle prijzen zijn afhankelijk van de lengte en stijl van het haar.

Let your hair
do the talking

Gaatjes schieten

Oorbellen zijn mijn all time favorite sieraden! Daarom kan je gaatjes laten schieten bij mij in de salon! Heb jij nog geen gaatjes of wil je een tweede of zelfs derde gaatje? Boek dan meteen een afspraak en kom dan langs bij Hair By Lin.

Ik schiet gaatjes (in de oorlel) bij jong en oud! Er is geen minimumleeftijd. Onder de 16 jaar ben je verplicht een ouder of voogd mee te nemen om een toestemmingsformulier te ondertekenen.

Via de website maak je gemakkelijk een afspraak op een voor jou gewenste dag en tijd. We kijken samen naar het type gaatje dat je zou willen en bepalen de perfecte plek. Ik zet dan een stipje met een pen, waarna je in de spiegel kunt kijken of het naar wens is. Pas als jij tevreden bent gaan we schieten. Het gaatje wordt geschoten met een klein schietpistool; de oorbel en sluiting worden zo ook automatisch geplaatst.

Let op: Er wordt maximaal tot het derde gaatje in hetzelfde oor geschoten, mits hier genoeg ruimte voor is. Er worden geen gaatjes in het kraakbeen geschoten, dus geen piercings.

Prijslijst

Eén gaatje vanaf€15,00
Twee gaatjes vanaf€21,00

Curls to die for

Omdat er steeds meer klanten met krullen bij Hair By Lin komen, is er sinds kort de speciale Curls To Die For–behandeling. Denk je dat je alleen maar een slag hebt? Laat je dan eens door Lin knippen. Zij weet hoe je een slag om kan toveren naar een krul.

De Treat.Me–behandeling wordt precies afgestemd op jouw haarbehoefte. Omdat krullen van nature droger zijn, is het belangrijk te beginnen bij de basis en het haar goed te hydrateren.

De Treat.Me werkt volgens een innovatieve technologie met een mengvorm van natuurlijke bestanddelen. De verschillende treatments zitten in ampullen die gemengd worden met een elixer. Deze elixer werkt als een katalysator, waardoor de werkzame stoffen uit de ampul actief worden. Door te mengen kunnen we tevens zelf de sterkte van de behandeling bepalen. Je kunt kiezen uit hydraterend, versterkend, anti-ageing of volumeboost.

Benieuwd wat Linda voor jouw krullen kan doen? Maak dan snel een afspraak voor een Curls to die for behandeling.