fbpx

Gaatjes schieten

Oorbellen zijn mijn all time favorite sieraden <3 Daarom kan je vanaf nu gaatjes laten schieten bij mij in de salon! Heb jij nog geen gaatjes of wil je een tweede of zelfs derde gaatje? Kom dan langs bij Hair By Lin.

Ik prik gaatjes (in de oorlel) bij jong en oud! Er is geen minimumleeftijd. Ben je 16 jaar of ouder? Dan hoef je geen toestemming van ouders of voogd te hebben. Ben je jonger? Dan MOET er een ouder of voogd mee om een toestemmingsformulier te ondertekenen.

Via de website maak je gemakkelijk een afspraak op een voor jou gewenste dag en tijd. We kijken dan samen naar het type gaatje dat je zou willen en bepalen de perfecte plek. Ik zet dan een stipje met een pen, waarna je in de spiegel kunt kijken of het naar wens is. Pas als jij tevreden bent gaan we prikken. Het gaatje wordt geschoten met een klein schietpistool; de oorbel en sluiting worden zo ook automatisch geplaatst.

Goed om te weten:

1) De kosten gaan vanaf 20,- euro per twee geschoten gaatjes, incl. oorbelletjes. Wil je aan één kant een extra gaatje? Dan gaan de prijzen vanaf 13,-.

2) Ik prik bij alle leeftijden gaatjes in de oren. Tot een leeftijd van 16 jaar is er altijd toestemming van een ouder of voogd nodig.

3) Er wordt maximaal tot het derde gaatje in hetzelfde oor geschoten, mits hier genoeg ruimte voor is.

4) Er worden geen gaatjes in het kraakbeen geschoten, dus geen piercings.