8 oktober 2021 - Geschreven door Linda

Dit is waarom je een telefoon koord moet hebben!

De cross body tas ken je vast wel. Een klein, handig formaat tasje dat je zo kan omhangen als je op pad gaat. Maar wat als je nou geen zin hebt om iedere keer een tas mee te slepen? Onze telefoon laten we niet graag thuis en onze broekzakken zijn er niet echt voor gemaakt. Dan kan je kiezen voor een telefoon koord ook wel een telefoon strap genoemd. Je ziet ze steeds vaker voorbijkomen en dat snap ik helemaal. 

In de shop vind je diverse telefoon koorden van La N’atelier. Naast dat ze dus erg functioneel zijn, zijn ze er ook in diverse kleurtjes en printjes. Voor ieder wat wils! 

Waarom is een telefoon koord nou zo handig?

Met een telefoon koord is je mobiel altijd binnen handbereik om je nek of om je schouder. Tegenwoordig zijn de telefoons te groot voor in je broekzak en heeft je jurkje geen zakken om hem in te stoppen. Dan is dit dé oplossing. 

Daarnaast kan het je outfit ook echt opvrolijken. Zo is er een telefoon koord zwart/wit die je natuurlijk bij iedere outfit kan matchen, maar kan je juist ook gaan voor een telefoon koord met gave roze bloemen met blauw. Net de finishing touch die je outfit nodig kan hebben.  

Een ander voordeel is dat je geen tasje meer hoeft mee te nemen. Ideaal voor bijvoorbeeld een dagje strand! Deze vintage, handgemaakte, vrouwelijke telefoon koorden zijn dus niet alleen leuk en stijlvol, maar ook nog eens handig. 

De straps zijn daarbij niet alleen te bevestigen aan een telefoon, maar je kan ze ook vastmaken aan een camera of handtas. Zo maak je ieder item direct uniek en speciaal. Multi-inzetbaar dus! 

Ga jij voor de telefoon koord met groen, roze bloemen of heb je een andere strap op het oog? 

2 comments

 1. Rianne schreef:

  Ha,

  Komt het telefoonkoord Judith weer op voorraad. Ik vind deze zo leuk, en de kleurtjes geweldig!!

  X Rianne

  1. Linda van Egmond schreef:

   Hey Rainne, wat is hij gaaf he! helaas is hij helemaal uitverkocht.
   fijne dag liefs Lin

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *