12 november 2021 - Geschreven door Linda

Holiday Deals: unieke cadeauboxen van KEVIN.MURPHY

Het is alweer begin november en dat betekent dat de feestdagen dichterbij zijn dan je denkt. Tijd dus voor cadeaus! Heb jij al nagedacht over wat je dit jaar zou willen krijgen? Of wat je zelf wilt geven aan je zus, moeder, tante, vriendin of aan je trouwe medewerkers? Wij wel! En we hebben dit jaar echt het pérfecte cadeau als onze exclusieve Holiday Deals: een unieke cadeaubox van KEVIN.MURPHY!

Het perfecte cadeau voor de feestdagen!

Een cadeaubox van KEVIN.MURPHY is niet alleen leuk om te krijgen, maar ook om te geven. Speciaal voor de feestdagen zijn ze nu extra feestelijk verpakt. Onze Holiday Deals zijn dus ook nog eens echte eyecatchers voor onder de boom!

De cadeauboxen bevatten drie heerlijke haarverzorgingsproducten waarvan je er één gratis krijgt. Omdat niet iedereen hetzelfde haartype heeft, zijn de boxen in vijf varianten verkrijgbaar. Kijk snel welke box bij jou past!

GLOW UP
Geschikt voor als het haar van nature droog is of beschadigd door invloeden van buitenaf zoals föhnen, krullen, stijlen of blonderen. Het GLOW UP pakket bestaat uit: HYDRATE-ME.WASH  HYDRATE-ME.RINSE en Gratis SHIMMER.SHINE

TANGLE ME NOT
Heeft je haar echt eerste hulp nodig, bijvoorbeeld vanwege een chemische beschadiging door kleuren?
Of kan je haar wel een proteïneshot gebruiken? Kies dan voor deze cadeaubox! Het TANGLE ME NOT pakket bestaat uit: REPAIR-ME.WASH REPAIR-ME.RINSE en Gratis UN.TANGLED .

ONCE UPON A BLONDE 
De producten in deze box hebben lavendelkleurige pigmenten die ervoor zorgen dat de gele gloed over blond en grijs haar neutraliseert. Het ONCE UPON A BLONDE pakket bestaat uit:  BLONDE.ANGEL.WASH BLONDE.ANGEL en Gratis SHIMMER.ME BLONDE 

TENDER LOVE CARE
Ideaal voor als je last hebt van dunner wordend haar of haaruitval. De producten in deze box zorgen ervoor dat je haar zichtbaar voller en dikker wordt. Het TENDER LOVE CARE pakket bestaat uit: PLUMPING.WASH PLUMPING.RINSE en Gratis exclusieve hand.creme

ANGELS HAVE WINGS
Dit (h)eerlijke pakket is echt geschikt voor als je fijn en futloos haar hebt. Het herstelt het haar tot in de puntjes en laat het dikker ogen en aanvoelen. Dit pakket bestaat uit: ANGEL.WASH ANGEL.RINSE Gratis DOO.OVER

Bestel nu jouw KEVIN.MURPHY cadeauboxen als exclusieve Holiday Deals!

En, heb je al een keuze kunnen maken? Welke box is jouw favoriet? Ga je voor de Once upon a time of toch liever voor Tangle me not? Of heeft een van de andere cadeauboxen jouw voorkeur? We zijn benieuwd, dus laat het ons weten in een reactie!

Wil jij deze feestdagen ook een box van KEVIN.MURPHY cadeau doen of er gewoon lekker eentje voor jezelf kopen? Koop dan nu je box met korting in de webshop. Ook tijdens Black Friday profiteer je van een leuke korting op deze boxen vol met verzorgingsproducten. Gratis levering vanaf €70,- en binnen 1-3 werkdagen in huis. Dus waar wacht je nog op?!

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *