21 mei 2021 - Geschreven door Linda

Camping Bakkum: my happy place

Vrijdag 7 mei konden de bezoekers van Camping Bakkum bij mij terecht in de pop-up store van de
camping. Deze camping ligt in Bakkum, tussen het dorp en het strand in. Vanaf mijn salon in Limmen
is het vijftien minuten fietsen en samen met mijn kids ben ik er dan ook veel te vinden. Ik noem het
mijn ‘happy place’ omdat er altijd een heerlijke vrije, blije en relaxte sfeer hangt.

Sinds vorig jaar sta ik tijdens het campingseizoen een aantal keer per seizoen in de pop-up store van
Camping Bakkum. Het geeft mij de mogelijkheid om mijn werk naar mijn favoriete plekje te brengen.
Inmiddels is het gaatjes schieten bij Hair by Lin zelfs een bekend fenomeen op de camping! Dit
gebeurt dan ook met uiterste precisie. Eerst kijk ik samen met de klant wat de mogelijkheden zijn. Ik
heb iedere keer de nieuwste zweerknopjes bij me van chirurgisch staal of verguld goud. Er zit altijd
wel een oorbel naar wens bij. Nadat er een keuze is gemaakt voor de plek en het soort knopje
desinfecteer ik de oorlellen. Vervolgens zet ik een stip op de plaats waar de gaatjes geschoten
worden en dan schiet ik de gaatjes erin. Natuurlijk leg ik ook uit hoe de gaatjes het beste kunnen
worden verzorgd. Zo hebben al heel veel blije campingbezoekers de pop-up store verlaten.

Er worden niet alleen gaatjes geschoten op Camping Bakkum. Ik neem ook altijd al mijn favoriete producten uit de salon mee. Een perfect moment om ook nieuwe producten te introduceren. Zo was het dit keer mogelijk om kleur-conditioner op maat te laten maken voor thuis. Daarvoor had ik de producten van EVO FABULOSO PRO meegenomen. Dit is een kleurversterkende conditioner die pure
kleuren achterlaat op jouw geblondeerde of gekleurde haar. Heb je bij de kapper een mooie
gekleurde toner in je haar laten aanbrengen en wil je daar zo lang mogelijk plezier van hebben? De kleur-conditioner van EVO FABULOSO PRO zijn speciaal ontworpen om je toner thuis bij te houden en tegelijk je haar te verzorgen. Het werkt zonder dat er ammonia of peroxide aan te pas komt. De bezoekers van de pop-up store waren erg nieuwsgierig. Leuk dat ik ook een aantal van hen blij heb kunnen maken met een conditioner op maat.

Ik kijk terug op een geslaagde dag in de pop-up store op Camping Bakkum. Aankomend seizoen sta ik
nog twee keer in de pop-up store. Op mijn Instagrampagina zal ik je daarvan op de hoogte houden.
Kom je ook gezellig langs? Wie weet tot dan!

Liefs Lin

1 comment

  1. Paula Berkhout schreef:

    Wat ben je toch heerlijk bezig, super gaaf! Zoveel enthousiasme ❤️

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *