17 juni 2021 - Geschreven door Linda

Lin’s Vacay Top 5

Vijf producten die jouw haar de zomer door helpen

De zomerperiode is aangebroken! Geniet jij ook zo van het warme weer op het strand of aan het zwembad? Misschien ben je jouw koffer op dit moment wel aan het inpakken voor een welverdiende vakantie! Inmiddels weten we natuurlijk dat de zon niet alleen goed is voor de aanmaak van vitamine D. Helaas is te veel UV-straling slecht voor de huid en is het belangrijk je goed in te smeren. Maar denk jij wel eens bewust na over de gevolgen van zonnestralen op je haar? En zand, zee- en zwembadwater hoe slecht is dat voor je haar? Als je jouw haar niet goed verzorgd loop je aan het eind van deze zomer rond met droog, beschadigd en dof haar.

Zo bescherm je jouw haar tegen zomerschade

Allereerst is het belangrijk om te proberen te verleiding te weerstaan om kopje onder te gaan in zee of in het zwembad. De mensen die mij een beetje kennen weten dat ik nooit met mijn hoofd onder ga als ik zwem. Is je haar per ongeluk toch nat geworden, spoel het dan direct uit met kraanwater. Ook is het belangrijk om je haar tegen de zon te beschermen. Zo blijft je kleur mooi. Daarom gebruik ik bewust de producten van KEVIN.MURPHY, omdat deze van een UV-filter voorzien zijn. Welke producten jij kunt gebruiken om je haar te beschermen deel ik graag hieronder.

Lin’s Vacay Top 5

Deze vijf haarverzorgingsproducten zijn perfect voor thuis, een dagje strand of zwembad en om mee te nemen op vakantie. Natuurlijk zijn alle producten bij mij verkrijgbaar in de webshop. En wil je meer informatie, dan help ik je natuurlijk graag!

1. SHIMMER.SHINE: De SHIMMER.SHINE is één van mijn favoriete haarsprays. Het geeft glans én hydrateert tegelijkertijd. Zoals in alle verzorgingsproducten van KEVIN.MURPHY zit ook hier een UV-beschermer in. > Leuke tip: spray SHIMMER.SHINE ‘s avonds over je body voor een heerlijk zomers geurtje en glitter.

2. UN.TANGELD: De UN.TANGELD is een leave-in conditioner die je haarschubben sluiten. Borstelen van jouw haar gaat zo veel makkelijker. Handig om in je strandtas te hebben als je toch kopje onder bent gegaan. Uiteraard is ook dit product voorzien van een UV-beschermer.

3. YOUNG.AGAIN: Deze alles-in-één olie is er in twee formaten. De mini is super handig om mee op vakantie te nemen! De YOUNG.AGAIN zorgt voor hydratatie en geeft een mooie glans over je haar. Daarnaast gaat het veroudering van het haar door de zon tegen. YOUNG.AGAIN zorgt ervoor dat het vocht uit je haar geperst wordt en dus sneller droog is. Je haar wordt zo een stuk veerkrachtiger.

4. STAYING.ALIVE: De STAYING.ALIVE is een leave-in treatment die de PH-waarde van je haar naar 3,8 brengt en zo de haarschubben sluit. Wist je dat dit helpt tegen statisch en droog haar? Daardoor zorgt STAYING.ALIVE er ook voor dat de kleur langer mooi blijft. Vooral bij kleuren die sneller vervagen zoals: blond, koper en rood is dit echt een aanrader. Daarnaast heeft dit product natuurlijk ook een UV-beschermer. Niet vergeten in je koffer te stoppen!

5. K18: Dit nieuwe haarmasker maakt jouw haar binnen vier minuten weer sterk en zorgt ervoor dat jouw haar zacht en glad aanvoelt. Je haar behoudt zijn veerkracht en voelt als nieuw aan! K18 is een leave-in moleculair herstellend haarmasker die keratineketens hersteld en versterkt. Het is echt een aanrader om dit product aan jouw zomerhaarroutine toe te voegen!

 

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *