25 april 2022 - Geschreven door Linda

Kevin Murphy haarproducten voor vakantie

Even een lekkere duik in het zwembad. De hele dag met je geblondeerde haren in de zon op het strand. De wind die door je haren wappert. En vergeet vooral ook niet de uren in het vliegtuig. Je begrijpt het vast al… We hebben het hier over een heerlijke vakantie. Alleen hoe leuk wij dat vaak ook vinden, onze haren zijn er iets minder blij mee. Zon, zee, een vliegreis en chloor zijn een aanslag op je haren, maar daar kan je nu iets aan doen met de Kevin Murphy haarproducten voor vakantie! 

Kevin Murphy haarproducten voor vakantie

Een propvolle auto of een koffer die niet meer dicht past, klinkt vast iedereen bekend in de oren. Toch wil je wel de juiste haarproducten mee om jouw haar extra te verzorgen waardoor het de hele vakantie mooi en glanzend blijft. 

Dé oplossing zijn de mini haarproducten van Kevin Murphy. Je hebt keuze uit shampoo, conditioner, haarmasker, haarlak, wax en nog veel meer. Zo hoef je niet altijd die grote verpakkingen mee te nemen. Dit bespaart heel veel ruimte in je koffer en het is minder zwaar. Ook zijn mini’s handig om mee te nemen in je handbagage als je gaat vliegen. Een grote verpakking mag namelijk niet.

Verschillende travel size sets

Niet ieder haar is hetzelfde, maar verdient wel evenveel aandacht. Daarom hebben wij verschillende travel size sets samengesteld. Zo hebben we een set voor droog haar, vet haar, stug haar, geblondeerd haar of haar met highlights, krullend haar, beschadigt haar en een set voor als je last hebt van haaruitval. 

En weetje wat zo fijn is? In de set zitten diverse haarproducten die je helpen naar het beste resultaat. Wij vertellen je hoe je deze producten het beste kan toepassen, zodat jij alleen nog maar de uitvoering hoeft te doen. 

Als je de Kevin Murphy haarproducten voor vakantie aanschaft, ontvang je het in een leuk zakje zodat het ook het perfecte cadeau is om weg te geven! Wie gaat er in jouw omgeving binnenkort op vakantie?

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *