3 december 2021 - Geschreven door Linda

Feestdagen Cadeau Top 5: Lin’s favorieten

Weet jij al wat je jouw familie en/of vrienden cadeau doet met de Feestdagen? Of wat jij graag wilt krijgen? Nee? Geen zorgen! Met onze Feestdagen Cadeau Top 5 vind je gegarandeerd een super origineel cadeau. Wij hebben onze vijf favoriete producten hieronder voor je op een rij gezet, dus laat je gauw inspireren!


DOO.OVER
Wat dacht je van de DOO.OVER spray van KEVIN.MURPHY voor extra volume, stevigheid en textuur in je haar? De DOO.OVER is een combinatie van de drie bestsellers SESSION.SPRAYPOWDER.PUFFFRESH.HAIR. Hoe meer je gebruikt, hoe meer stevigheid en volume je haar krijgt!

SHIMMER.ME BLONDE
Of ga voor een extra sparkle met de SHIMMER.ME BLONDE spray van KEVIN. MURPHY! De perfecte spray voor wie haar blonde haarkleur koel wil houden én tegelijkertijd wil verzorgen.

Holiday Deals KEVIN.MURHPY
Kun je niet kiezen? Geef dan gewoon een van de unieke cadeauboxen van KEVIN. MURPHY. Daarmee zit je altijd goed!

Straps van La N’Atelier
Wil je liever geen haarproduct geven, maar zoek je wel een tof en exclusief cadeautje? Kies dan voor een prachtig vintage telefoonkoord van La N’Atelier. Bevestig deze aan je telefoon, camera of handtas en steel à la minute de show! Waarom zo’n strap een échte musthave is, lees je hier.

Kinderoorbellen
En ook aan de kleintjes is gedacht! Op zoek naar het perfecte cadeau om te geven aan jouw kind (of neef en/of nichtje!) na het schieten van gaatjes in de oren? Zoek dan niet verder, want onze collectie kinderoorbellen biedt precies wat jij zoekt!

feestdagen cadeau top 5

Laat je inspireren door de Feestdagen Cadeau Top 5 van Hair by Lin!

Hopelijk hebben we je met deze vijf cadeautips al een beetje geïnspireerd. Toch op zoek naar een ander cadeau? Bijvoorbeeld een heerlijk haarmasker of prachtige bandeau van Atelier des Femmes? Of zoek je nog een haarproduct voor je man, vriend, broer of vader? In onze webshop vind je nog veel meer leuks om te geven. Aan een ander, maar vergeet ook jezelf niet! Want ook jij mag wel eens verwend worden!

Wij wensen je alvast hele fijne feestdagen!

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *