25 april 2022 - Geschreven door Linda

Omni Blonde

Blond haar… De één heeft dit van zichzelf en de ander heeft dat moeten creëren, maar voor eenieder is het belangrijk dat die blonde kleur behouden blijft. Een triomf voor iedere blondine zij de producten van Omni Blonde. Deze beschermen en verzorgen je blonde haren, dag in dag uit. 

Omni Lightening Defense Complex

Deze formule is het hart van de gehele Omni Blonde collectie. Het richt zich op beschadigde haarlokken en behandelt de schade veroorzaakt door (ont)kleuring, blootstelling aan de zon en andere schadelijke invloeden van buitenaf. 

Omni Lightening Defense Complex behandelt zowel de binnenkant als de buitenkant van de haarlokken. Het bindt zich aan de haarschubben, herstelt effectief de haarlokken van binnenuit en biedt langdurige bescherming aan de buitenkant.

Verschillende producten Omni Blonde

Jouw blonde haar verdient de beste verzorging en dat is waar Omni Blonde je bij helpt. Van shampoo, tot aan conditioner en van droogshampoo tot aan finishing spray. Het is er allemaal. We hebben een paar van onze bestsellers voor jou op een rijtje gezet. 

Cool signature Shampoo

Een vegan shampoo die zorgt dat je koele of asblonde kleur behouden blijft. De Cool Signature Shampoo zorgt met behulp van het Omni Lightening Defense Complex dat jouw blonde haar koel van toon blijft. De warme tinten worden namelijk geneutraliseerd door violet pigmenten. 

Skip a day Droogshampoo

We weten allemaal dat iedere dag je haar wassen niet aan te raden is. En Skip a Day droogshampoo is hét product als je het nog een dagje wilt uitstellen. Het is speciaal ontwikkelt voor mensen met blond haar en het geeft je haar een fris uiterlijk alsof het net gewassen is. Het lost vuil, overtollige producten en ongewenste geurtjes op. Ideaal, toch?

Rejuvenation Conditioner 

Een conditioner dat jouw haar veerkrachtig en zijdezacht maakt. Deze rejuvenation Conditioner bevat krachtige ingrediënten zoals maïssuiker wat zorgt voor een hydraterend effect en aminozuurmengsel wat het haar sterker maakt, meer glans geeft en de kleur beschermt. 

Violet Treatment Haarmasker

Perfect als je graag wilt dat je geblondeerde haar beter doorkambaar wordt. Het herstelt beschadigt haar wat het daardoor zijdezacht maakt. Verrijkt met argan- en olijfolie, zodat de kleur niet vervaagt en ongewenste warme tinten worden verminderd. 

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *